Рафаел Карвальо: Победа над Гегард Мусаси ще стане най- голямата в моята кариера
https://fightnews.info/img/pages/39231_resize(602-602-4).jpg
Може да се каже, че Рафаел Карвальо (15-1 MMA) вече е постигнал много в кариерата си. Той спечели девет поредни срещи, а осем от деветте си победи, той постигна с нокаут след като бразилския боец подписа с Bellator. В Bellator Карвальо постигна шест поредни победи, побеждавайки Брандън Хълси, Джо Шилинг, Брайън Роджърс, Алесио Сакара, и на два пъти Мелвин Менхов. Карвальо обаче вярва, че най-голямата му битка ще бъде срещу Гегард Мусаси.

“ Една победа със сигурност ще се превърне в най-голямата в кариерата ми. Работата е там, че много фенове го познават. Той се би с Мачида и Белфов. В Бразилия, го познават, и ако го победя, ще започнат да се отнасят с уважение към мен, „ – каза Карвальо.Карвальо не вижда за себе си противници в Bellator, и вярва, че може да бъде шампион на организацията толкова дълго, колкото е боец ​​на Bellator. Бразилецът не вижда заплаха от Мусаси, като посочи, че той загуби при дебюта си в Bellator.

“ Мусаси няма да представлява проблем за мен. Как ще завърши битката? Най-вероятно с нокаут, както винаги се случва в моите мачове. Искам да видя най-добрият Мусаси пред себе си, онзи Мусаси, който победи Белфор и Мачида, а не онзи, който загуби от Шлеменко, “ – каза Карвальо.

Срещата между Рафаел Карвальо и Гегард Мусаси ще се проведе na 25 май на турнира „Bellator 200“ на „Уембли“ в Лондон, Англия.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *