Рафаел Дош Аньос предизвика Конър Макгрегър
Конър Макгрегър и Рафаел Дос Аньос на два пъти бяха близо до провеждането на двубой в миналото и сега бразилецът вярва, че е настъпило време да го направят.След края на турнира UFC Fight Night 144, който се проведе вчера в бразилския град Форталеза Макгрегър обяви желанието си да се бие в Бразилия, а бившият шампион на UFC в лека категория Дош Аньос е готов да удовлетвори това негово желание.

„Имаме недовършена работа, бяхме два пъти близо до това да се бием. Избери тегловата категория,” написа Дош Аньос в туитър, като коментира публикацията на Макгрегър.

Март 2016, Рафаел Дос Аньос трябваше да защитава титлата си срещу Конор Макгрегър, но две седмици преди събитието, той се контузи и бе заменен от Нейт Диаз, който на турнира UFC 196 поднесе истинска сензация, побеждавайки Макрегър чрез събмишън.

Миналата година битката за „временната“ титла на UFC в полусредна категория между Рафаел Дос Анжос и Конор Макгрегър трябваше да се превърне в основното събитие на турнира UFC 224 в Рио де Жанейро, но ирландската звезда нападна автобуса с бойците на UFC преди турнира в Бруклин и това сложи край на желанието за организиране на битка.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *