Рафаел Дош Аньос отправи предизвикателство към Дилън Данис за $200 бона – победителя взема всичко
Ако Дилиън Данис очаква наистина да се бие с Рафаел дош Аньос, изглежда, че това може да стане.Дош Аньос, който е бивш шампион на UFC в лека категория, „погна“ Данис в туитър в началото на тази седмица след края на турнира UFC 229, където боеца на Bellator и съотборник на Конър Макгрегър стана основната цел на Хабиб Нурмагомедов, когато той прескочи оградата на октагона и предизвика меле вътре и извън клетката.

“ Този човек Дилън Данис е никой, „ написа Дош Аньос в туитър. “ Той просто е захапал оная работа на Конор и се крие зад гърба му. Така прави. Той никога няма да успее, защото най- големият успех в кариерата му е да бъде част от антуража на Конър. „

Не беше никак изненадващо, че Данис незабавно отговори:

“ Нека да се срещнем без Спортна Комисия. Нека да се срещнем и да се бием, скапано копеле. Ти се отказваш от всяка битка, като скапана путка, защото нямаш кураж. „

Наистина ли Данис беше сериозен в желанието си да се бие с Дош Аньос, без битката им да бъде официално санкционирана? Ще разберем това скоро, защото Дош Аньос повиши залозите с официална доходосна оферта в четвъртък вечерта.

“ Защо да не направим същото, което ти предложи на Кевин Лий? Аз ще заложа 100 хиляди – ти ще заложиш 100 бона и се срещнем в твоята или моята зала. Ще влезем в клетката без ограничение във времето. Онзи, който излезе от нея, ще прибере 200 хиляди. Ти си на ход.

Помоли татенцето си Макгрегър за парите, „ написа Дош Аньос.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *