Ранди Кутюр: Даниъл Кормие може да победи Стипе Миочич
На 7 юли на турнира UFC 226 в Лас Вегас ще се проведе историческия двубой между двамата шампиони Стипе Миочич (тежка категория) и Даниъл Кормие (лека тежка категория). За тази битка вече са дадени много прогнози и всеки експерт или анализатор вижда тази среща по свой начин.Не остана далеч от темата за тази битка и бившият шампион в лека тежка и тежка категория на UFC Ранди Кутюр, който залага на борцовите умения на Даниъл Кормие.

“ Даниъл се е бил в тежка категория, той е голям човек с добри умения в борбата. Той ще се противопостави на най-добрият в тежка категория Стипе Миочич. Това ще бъде интересна, техническа битка. Мисля, че ако Даниъл принуди Стипе да се бори, колкото е възможно по- дълго време, това ще бъде доста добра вечер за Кормие.

Ако Миочич съумее да използва ударите си и да държи на дистанция Кормие, ще бъде страхотна вечер за Стипе. Това е една от онези битки, в които резултатът е непредсказуем. Аз съм борец, така че съм склонен да вярвам, че уменията в борбата ще работят в полза на Даниъл Кормие. Но Стипе Миочич е един от най- опасните бойци на планетата, той е отличен боец, „ каза Кутюр.

http://powernews.bg/wp-content/uploads/2018/02/stipemiocicdanielcormier-696x392.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *