Ракел Пенингтън: Победа над Миша Тейт ще ме доближи до шампионския мач

rakel

Топ претендентката на UFC в категория петел Ракел “ Роки “ Пенингтън ( 8 – 5 ММА ) коментира предстоящия си двубой срещу бившата шампионка в дивизията Миша Тейт ( 18 – 6 ММА ), който ще се проведе тази вечер на UFC 205 в Медисън Скуеър Гардън в Ню Йорк.

“ Мисля, че моята победа, определено, ще ми осигури място в борбата за титлата – сигурна е Пенингтън. – Нашата дивизия все още е доста ограничена, и в крайна сметка всички ще се бием една с друга. Например, в нашата дивизия, можете да организирате бой между момиче заемащо челна позиция в ранглистата и състезателка поставена под # 15. Човек никога не знае какво ще се случи. Винаги трябва да сте готова. Сега се намирам в челната десятка, и целта ми е да се изкачвам нагоре „.

“ Мисля, че заслужавам мач с Тейт. Аз влизам в Топ 10, и разбира се, моята цел е да спечеля титлата. И двубой с Тейт ще бъде още една стъпка към целта ми, „- казва още “ Роки „.

“ Разбира се, Тейт е много сериозна атлетка. И тя все още е. Тя спечели някои невероятни победи. Въпреки факта, че тя може да губи по- време на мач. Но най- важното е да й се оказва постоянен натиск. Разбира се, бих искала да приключи срещата по- рано, но във всеки случай, ще спечели тази, които я заслужава най-много. „

“ Аз съм по- голяма и по- силна от нея. Ще бъда и по-бърза. Аз ще се опитам да наложа моя игрови план, “ казва още “ Роки “ .

misha

======================================================================

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, и подкрепете съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.