“ Разярения “ Ал Якинта обсъди бъдещето си в UFC
По-рано тази година, “ Разярения “ Ал Якинта влезе в октагона и нокаутира в първия рунд Диего Санчес. Оттогава обаче той отново изчезна от радара и нямаше никакви нови за бъдещето му в UFC.Тази седмица добра новина дойде за феновете на “ Разярения “ .

В интервю с FloCombat.com, скандалния боец коментира възможното си завръщане в UFC.

“ Не знам дали наистина говоря срещу UFC, просто правя това, което искам да направя „, каза Якинта за неактивността си. “ Ако съм контузен, ако тялото ме боли, и аз не съм достатъчно добре заплатен, за да се бия, просто няма да го направя. Когато трябва да се бия, ако наистина имам това желание, тогава ще се бия.

Ако намеря точния противник, който по мое мнение може да покаже добра битка за парите, които получавам, ще приема тази битка. Но няма да се бия с момчета от топ 5 срещу парите, които получавам в момента, особено когато го правя толкова дълго и когато знам, че съм на върха на играта.

Сега има добри битки за мен“, добави Якинта. – Надявам се, че това ще стане. Ще се върна. Определено ще се върна. Тук не става дума за „ако“, а за „кога“. Когато се върна, всичко ще се оправи. „

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *