Разван Кожану ще пътува до Китай, за да се бие с непобеден германец

Румънския претендент в тежка категория Разван Кожану (15-2, 8 KO) ще се изправи срещу непобедения германски нокаутьор Александър Франк (11-0, 9 KO) в спор за вакантната титла на WBO Asia Pacific в тежка категория. Двубоя ще се проведе на 10 декември на Hangzhou Stadium в Ханджу, Китай. Шоуто ще бъде промоутирано от Джиашу Чен (China International Boxing Indus). Кожану и дългогодишния треньор на легендата Джеймс Тони, Джон Артър ще летят за Китай на 5 декември.

Високия 202 см Кожану беше поставен в ранглистата на WBO в тежка категория миналата година преди да бъде брутално нокаутиран от Донован Денис в полуфинал от турнира Boxcino tournament.

“ Разван постигна две победи след поражението си, а сега може да спечели отново същата титла, която притежаваше преди две години, „ каза изпълнителният директор на Journeyman Management Андрю Зак. “ Той изглежда е преодолял загубата с помощта на екипа си. Това е тежка категория и един удар може да приключи всеки мач. Разван остави загубата зад гърба си и екипа му е сигурен, че той ще се върне в световните ранглисти в най-скоро време. “

frank

==================================================================

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, и подкрепете съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.