Радивое Калайджич иска реванш с Маркъс Браун
Радивое Калайджич предизвика Маркъс Браун на реванш. Босненският боксьор противоречиво загуби от Браун след разделено съдийско решение през април 2016 г.Американския боксьор победи Баду Джак миналия месец и се превърна в задължителен претендент за световната титла на WBC, която е притежание на Александър Гвоздик.

„Гледах битката на Браун срещу Баду Джак и стилът му си е все същия аматьорски, откакто стана професионалист. Той започва да държи противника при първия признак за опасност,“ каза Калайджич.

„По- време на нашата битка аз се подхлъзнах в първия рунд и той ме удари, докато бях наведен, а реферът отсъди нокдаун. От този момент нататък спечелих втория, четвъртия и шестия рунд, където законно го повалих в нокдаун, както и последните два рунда. Преброявайки нокдауна в първия рунд, аз пак трябваше да спечеля битката, тъй като един от съдиите правилно ми даде победата,“ каза Калайджич.

„Гледах последните битки на Браун. Той бяга по ринга и веднага след като усети проблеми започва да се държи. Рефера най-накрая му отне точка за прекомерно задържане в битката с Джак. Браун също трябваше да бъде наказан в нашата битка.

Искам реванш от три години. Сигурен съм, че Браун би бил щастлив да се бие с някой слаб съперник и да избегне реванш с мен, но е време да го направим отново. Готов съм за реванш по- всяко време, навсякъде, ще се бия с него в задния му двор. Той няма да ме победи. Той не го направи в първия двубой и няма да го направи във втория.“

1 Коментар

  1. Иво февруари 6, 2019 11:17 pm  Отговор

    Супер ще е да има реванш но Браун ще си чака боя с Гвоздяк… Босненеца с Ярде или Барера ми се гледа

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *