Промоутъра на Фюри: Съдийското решение в полза на Паркър беше отвратително
Мик Хенеси, промоутър на британския претедент Хюи Фюри, който късно снощи загуби от Джоузеф Паркър с разделено съдийско решение на Манчестър Арена в Манчестър в двубой за световната титла за тежка категория на WBO, нарече съдийското решение “ отвратително “ и също така сравни представянето на Фюри с това на Мохамед Али.

“ Това беше изключително несправедливо решение, – каза Хенеси в интервю след битката. – Според мен това беше майсторско представяне в стила на Мохамед Али. Хюи се боксираше невероятно. Паркър не направи нищо. Неговите удари не бяха точни или попадаха в рамената или ръкавиците на Хюи, той много рядко успяваше да пласира и един точен удар. Това е може би едно от, ако не и най-лошите съдийски решения, които някога съм виждал в живота си. Това беше отвратително, наистина отвратително решение. “Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

12 коментара

 1. Васил септември 24, 2017 10:16 am  Отговор

  на дебелака му се изпариха милионите,как няма да го е яд

  • Ivan септември 24, 2017 10:31 am  Отговор

   А пък и толкова лесно ли се отнема титлата от шампион! Доста повече работа трябва да свършиш за това

 2. Ivan септември 24, 2017 10:35 am  Отговор

  Не че Паркър е нещо много,но е здраво момче и трябва да сменя треньор и да остане на острова за да се развива.

 3. недко септември 24, 2017 10:44 am  Отговор

  защо бе иване да си сменя тренера..защото пък питър фюри големия тренер..у4и ги на хвани ме ако можеш..какво да направи паркър..като по4не да го налага и фюри му хваща ръката..и това всеки път..отвратително..фюри доказа какво е ску4ен бокс..как може да имаш претенции за световен ,а да бягаш постоянно през вси4ките 12 рунда..имитира братов4ед си…нещастник..това не е кли4ко които беше пасивен тогава и се втурна последния рунд да обръща ма4а//просто такива боксюри като фюри развалят красотата на този спорт..браво на питър как ги у4и…големия тренюр

 4. Ivan септември 24, 2017 11:15 am  Отговор

  Малкия се опитва да копира нещо но не му се получава много.Съгласен съм с теб повечето.Може би не точно да сменя тренера а да включи някой в екипа да помага. Иначе и аз него виждах равен но си трая защото знаеш какво ме очаква от моите приятели!

 5. недко септември 24, 2017 11:43 am  Отговор

  хихи да знам..особенно людмил..за смяна на тренюра исках да допълня 4е кевин му е като баща,паркър е интелегентно мом4е и с него се работи лесно..не е като давид туа..които беше страховит на ринга ..но мързелив…и кевин го знае много добре..и дава вси4ко от себе си за паркър

  • ludmil септември 24, 2017 4:36 pm  Отговор

   Според теб Паркър как се представи в мачовете си срещу Такам, Руиз, Димитенко, Кожан, Фюри 🙂 Някой път човек е нужно да смени и обувките, които уж са му удобни:)

 6. ludmil септември 24, 2017 4:43 pm  Отговор

  Велик треньор като Лу Дува, голям треньор като Джо Гуусен и добър треньор като Рони Шийлдс не успяха да направят Туа човек, а камо ли янкои с присъдена коса като Бари:))) тоест посредствен треньор като Бари:))) Просто Туа нямаше късмета на Паркър:) да се бие с Анди Руиз:) за вакантната титла:)

 7. недко септември 24, 2017 4:53 pm  Отговор

  ако обърнем нещата и се запитаме такам ,руиз,фюри..те как се се представили срещу паркър..наи логи4ното маи и те трябва да си сменят тренюрите…паркър си взе ма4овете и това е минало ве4е..и накрая маи като погледнем..паркър се е бил с по добри отколкото другите двама шампиони..без ма4а с кли4ко естествено

  • ludmil септември 24, 2017 5:11 pm  Отговор

   Аз не казвам, че Паркър се е бил с по- слаби боксьори. Напротив, той според мен е имал най- сериозните съперници от всички световни шампиони. Дори за разлика от другите колеги считам, че Паркър победи заслужено Такам и Руиз, аз казах, че Паркър ще нокаутира Джошуа:)) И продължам да твърдя, че би могъл да го направи:) Някога, но не и в близките няколко години с този треньор. Просто попитах смяташ ли, че Паркър има подобрение в играта от двубоя с Такам до двубоя с Фюри? Гледал съм да кажем от 24- те му мача, 20 :)) и твърдя, че неговият спад в играта е изключително голям. На неговия фон дори Уайлдър има някакво развитие, да не говори за Здравко:)) Само си пусни на забавен кадър да видиш как скъсява ъглите срещу както беше казъл някой, някъде белия Малик Скот:))

 8. Между редовете септември 24, 2017 5:30 pm  Отговор

  Един Поветкин ще разкаже играта на Паркър, но едва ли ще му дадат бой за титла преди да навърши 40 години.Вярвам, че и Кубрат може да победи Паркър.

 9. недко септември 24, 2017 5:45 pm  Отговор

  така е…има още какво да се желае от паркър в смисъл награждане…много бързо търси нокаута..и това му влия на играта,сякаш няма този усет кога да направи….доколкото до поветкин..всеки трябва да се съобразява с него..но и него го видяхме последния му ма4….а може пове4е

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *