Промоутъра на Усик: Александър ще отиде в Русия за победата
Вчера стана известно, че финалът в турнира Световни Боксови суперсерии в полутежка категория (до 90,7 кг) между световния шампион на WBC / WBO украинеца Александър Усик (14-0, 11 КО) и руснака Мурат Гасиев (26-0, 19 KO), който притежава титлите на WBA / IBF, ще се проведе на 21 юли на СК „Олимпийский“ в Москва (Русия).

Според главния изпълнителен директор на промоутърската компания К2 Promotions Ukraine Александър Красюк, Усик вече се намира в заключителния етап от подготовката и ще пътува до Москва за победа.“ Вчера ръководството на Световните Боксови Суперсерии най-накрая обяви датата и мястото на провеждане на финалния двубой между Усик и Гасиев за званието на абсолютен световен шампион. Той ще се проведе на 21 юли в Москва. Усик отново трябва да се боксира на територията на противника, както беше на 1/4 финала и 1/2 финала. Усик продължава с подготовката в тренировъчния лагер и сега е на финалната права – спарингите. За Александър това е най-важната битка в кариерата, тъй като залогът са титлите на WBC, WBO, WBA, IBF и колан на The Ring Magazine, zwanieto na абсолютен световен шампион и купата Мохамед Али. Саша ще отиде в Москва, за да победи! “ – каза Красюк.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров7 коментара

 1. Boxing юни 19, 2018 6:31 pm  Отговор

  Приятели как мислите кой ще излезне победител от тази среща?

 2. Митко юни 19, 2018 8:25 pm  Отговор

  Мурат Гасиев

 3. Ангел юни 19, 2018 9:56 pm  Отговор

  Мисля че Усик ще го бие. Но Мурат Гасиев е много силен опонент. Дано домакинския фактор не развалят двубоя, а аз имам доста силно предчувствие, че точно това ще се случи. Очаквам равностойна битка, в която ако има честни рефери Усик ще спечели. Едно леко домакинско побутване обаче може да наклони везните в обратна посока.

  • Митко юни 20, 2018 4:10 pm  Отговор

   Съгласен съм до някъде, но според мен Гасиев има шанс и за нокаут, докато Усик не притежава кой знае каква мощ. Шанс му давам да бие по точки, но мача им ако е на кантар очаквам да побутнат Гасиев. Мача им трябваше да е на неутрална земя…

 4. Про - боксер юни 20, 2018 8:14 am  Отговор

  По точки не ми се вярва да успее да спечели Усик баш в Русия

 5. Владо юни 23, 2018 3:52 pm  Отговор

  Очаквам след 2-3 рунд да направят зрелищен мач.Дано ни оправдаят очакванията.Как ми се иска и в тежка катигория да направят такъв турнир.Най добрите 15-16 боксьора в директни елиминации и победителя да прибере всички пояси,но едва ли някога ще стане.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *