Промоутъра на Паркър: Хърн е алчен, на Мартин беше платено повече от $5 млн.

Дейвид Хигинс, промоутър на Джоузеф Паркър, заяви, че екипът на Антъни Джошуа не случайно проявява алчност към неговия боксьор, тъй като се страхува да не загуби титлата си. Екипа на Паркър е съгласна с разпределението на приходите по схемата 60 на 40, докато промоутърът на Еди Хърн предлага само 80 на 20, което е абсолютно неприемливо.

“ Ние не бързаме, защото имаме предимство. Нашият екип е готов за битка, но ние няма да направи това, ако усетим несправедливо отношение към нас. Ние сме уверени в победата, защото Паркър никога не бил е повалян върху платнището, за разлика от Джошуа. Шансовете в този мач са 50 на 50, но сме уверени, че ще победим.

Ето защо забавят процеса, всеки, който мисли, че Джошуа лесно ще се справи с Паркър, е мечтател. Те трябва да ни платят поне 30 %, но знаем, че Мартин е получил повече от $5 млн. Същата история е и с Кубрат Пулев. Няма да разкривам подробности за това, което предлагат на Паркър, но това е несправедливо.

Те си мислят, че щом сме от Нова Зеландия, не сме толкова опитни и не сме свикнали да чакаме. Това е несправедливо предположение. Тази битка трябва да се осъществи, защото е нелепо Джошуа да говори за обединение на титлите, а след това да не се бие с Уайлдър и Паркър. Вярвам, че Джошуа и Хърн вече са спечелили пари до остатъка на живота си и е време да помислят за наследството си, “ – каза Хигинс.

https://i1.wp.com/photo.boxingscene.com/uploads/joshua-parker_2.jpg?w=598

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(127)

Share

коментара
2 коментара

  1. N ноември 16, 2017 10:24 pm  Отговор

    Такаа, значи му предлагат 20процента и наще затова се дърпат.Нормално ,все пак имат легитимен колан и са абсолютно прави,момчето им никога не е падал на пода.

  2. Xaxa ноември 17, 2017 12:17 am  Отговор

    Паркър има здрава брадичка, но пропуска много удари. Интересно ще е дали Джошуа ще успее да го нокаутира. Иначе и двамата имат проблеми с издръжливоста.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *