Промоутъра на Паркър: Офертата на Хърн за двубой с Джошуа беше “ абсурдно ниска „

Промоуторът на Джоузеф Паркър заяви, че “ почти е отписал “ двубой срещу Антъни Джошуа, след като е получил „абсурдно ниска оферта “ от Еди Хърн. Според Дейвид Хигинс, представляващ интересите на световния шампион на WBO в тежка категория Джоузеф Паркър (24-0, 18 KO), той е шокиран от “ ниската “ оферта, която му е била предложена от Еди Хърн, който е промоутър на шампиона на IBF, IBO и WBA ( супер ) Антъни Джошуа (20-0, 20 KO). Хигинс наскоро каза, че Паркър е готов да се изправи срещу Джошуа на британска земя, ако офертата е поне за разпределение на приходите 60-40 в полза на британската звезда.

“ Получих странен имейл от Еди, но сигурно неговата поща е била хакната, каза Хигинс пред Скай Спортс. “ Той предложи най- нелепият хонорар, вероятно най- обидно ниската оферта в историята на бокса. Разбира се, споменах за това на Джошузеф, посмяхме се заедно. Аз няма да отговоря, тъй като е малко вероятно Хърн да е писал. „

“ Всичко е много просто. Или Джошуа ще ни даде 40%, и нито процент по-малко, и ние ще пътувам до Англия или нека да се бият с Уайлдър, който очевидно ще победи. И след това ще се съгласим на 50/50 с Дионтей, който ще има три колани „, каза още Хигинс.

https://i2.wp.com/photo.boxingscene.com/uploads/joshua-parker_6.jpg?w=598

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(84)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *