Промоутъра на Паркър: Екипа на Джошуа ще сгреши, ако гледа зад гърба на Джоузеф

Дейвид Хигинс, промоутър на световния шампион на WBO в тежка категория Джоузеф Паркър, е изненадан, че екипът на Антъни Джошуа активно обсъжда бъдеща битка между британеца и Дионтей Уайлдър, сякаш срещата с неговия боксьор на 31 март вече е спечелена.

“ Като промоутър, разбирам, че нашата работа – е да гледаме напред и да анализира бъдещите възможности. За организирането на битка Уайлдър – Джошуа има няколко компонента, и те вече обсъждат публично какво ще се случи по-нататък, а не обръщат внимание на евентуална победа на Паркър. За разлика от тях. Джоузеф спокойно тренира и е фокусиран само върху Антъни Джошуа.

Той разбира по-добре от другите, че на ринга ще бъдат само двамата, така че Паркър е съсредоточен изключително върху двубоя срещу Джошуа и напълно непоколебим. Направихме сделката, организирахме битката, и сега всичко зависи от Джоузеф Паркър. Ако екипа на Антъни Джошуа гледа зад Джоузеф, те сериозно ще сгрешат , “ – каза Хигинс.

Обединителната битка между Антъни Джошуа и Джоузеф Паркър ще се проведе на 31 март на “ Принсипалити стейдиъм “ в Кардиф, Уелс.

https://i1.wp.com/www.worldboxingnews.net/images/2018/GLOVESAREOFF-JOSHUA-PARKER20.jpg?w=598

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(107)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *