Промоутъра на Паркър: Джоузеф е готов да се бие с Дерек Чисора
Британския промоутър Еди Хърн планира да проведе голяма боксова гала-вечер на 20 април на „02 Арена“ в Лондон, Англия в която участие ще вземат някои от най-добрите боксьори в тежка категория. Една от предвидените битки е между бившият световен шампион на WBO ​​Джоузеф Паркър (25-2, 19 КО) и Дерек Чисора (29-9, 21 KO).Дейвид Хигинс, промоутър на Паркър, коементира новината.

„Както повечето топ-боксьори от тежка категория, Джоузеф е готов да се срещне с всеки съперник,“ каза Хигинс. „Да, чух Еди Хърн публично да споменява името на Чисора. Интересуваме ли се от такъв двубой? Ако предложението си струва, тогава със сигурност Джоузеф ще го приеме. Той няма да се крие. Определено би се получил вълнуващ двубой.

Дали с Еди сме обсъждали условията? Не съвсем. Получих имейл от него. Но все още не сме обсъдили детайлите. Джоузеф е готов да приеме всяко предизвикателство. Надявам се тази седмица да се срещна с Хърн и да разговаряме.

Джоузеф се намира в страхотна форма в момента. Той имаше отлична предсезонна подготовка. Струва ми се, че никога не съм го виждал в по- добра форма. Така че той е готов да започне тренировъчен лагер още утре, ако поредложението си заслужава.“

1 Коментар

  1. Пламен февруари 5, 2019 2:25 pm  Отговор

    За такъв мач ест, че ще е готов, как няма.. ще вземе добри пари, ще се популяризира в Англия и това всичко срещу съперник, който идва след тежка загуба..

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *