Промоутъра на Окендо: Фрес ще завърши кариерата на Мануел Чар

Пуерториканският претендент в тежка категория Фрес Окендо има зад гърба си изключителен опит, той се е срещал с боксьори като Крис Бърд, Оливър Маккол, Джеймс Тони, Ивендър Холифийлд, Бърт Купър, Дейвид Туа, Джон Руиз. Той притежава повече опит, отколкото всички актуални шампиони в дивизията с изиграните 320 рунда, но по различни причини не е излизал на ринга от почти четири години. Въпреки това, сега, когато отборът му спечели промоутърския търг с Мануел Charr и ще организира битката в Чикаго, 45-годишният боксьор може да се завърне триумфално и да завоюва “ редовната “ титла на WBA в тежка категория.

Промоутъра на Окендо, Том Цатас, е оптимист и обеща, че кариерата на Мануел Чар ще приключи.

“ Отбора на Чар се страхува, те онемяха, когато научиха, че ще трябва да се бият тук, в Чикаго, където Фрес ще завърши кариерата на Чар. Разбира се, те не искат той да се върна в Германия, пребит, окървавен и без колан. Имате ГГГ, а сега ще има ПОБ в лицето на Чар.

Спечелихме промоутърския търг честно, предлагайки оферта от $ 600 000. Всичко е просто. Ако не спазвате собствените си правила, няма съмнение, че няма да спазите правилата на промоутърските търгове. Отново ще кажа, това е бокс и тук всички средства са позволени, “ каза Цатас.

Битката за “ редовната “ титла на WBA в тежка категория между шампиона Мануел Чар и Фрес Окендо ще се проведе на 4 май в Чикаго, Илинойс.

https://photo.boxingscene.com/uploads/fres-oquendo.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *