Промоутъра на Милър: Не съществуват пречки, които да попречат на Джарел да се бие с Джошуа, Уайлдър или Фюри
Според американският промоуитър от украински произход Дмитри Салита пред неговият боксьор Джарел Милър няма съществени „пречки“, които да възпрепятстват преговорите за битка със световният шампион на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър, линейния шампион Тайсън Фюри или шампиона на IBF, IBO, WBA и WBO Антъни Джошуа.Милър, който нокаутира Богдан Дину в последната си битка, отдавна желае да се срещне на ринга с някое голямо име.

„Не съществуват никакви пречки, които да попречат на Джарел да се бие с Дионтей Уайлдър или Тайсън Фюри. Тежка категория е в подем и има много добри битки, които могат да бъдат организирани. Може ли Джарел да се срещне с Дионтей Уайлдър или Тайсън Фюри? Разбира се, той може да се бие и с двамата,“каза Салита.


„Битката между Уайлдър и Милър ще покаже на света кой е най-добрият американски боксьор в тежка категория. А пък битката между Милър и Фюри, мисля, че ще противопостави две от най-атрактивните личности в бокса, което ще предизвика огромно вълнение в тежка категория, с вълнуващия им начин на говорене. Джарел иска да се бие с Джошуа, Уайлдър и Фюри – той иска да се бие с най-добрите.“

4 коментара

 1. Иво януари 10, 2019 12:42 pm  Отговор

  С тях да но не и някой друг с пулс 🙂

 2. Пламен януари 10, 2019 8:09 pm  Отговор

  Естествено, кой бяга от една торба пари
  Милър искам да го видя срещу Уайт.. те даже и двамата са бивши кикбоксьори, може и кикбоксов мач да направят 🙂

 3. Иво януари 10, 2019 10:28 pm  Отговор

  Да и победителя срещу Спонг хахаха
  Преди 2 3 години питах Милър що не се бие с Спонг и той ми отговори ако парите са добри 🙂 така че турнира е готов ахаххаах

 4. Пламен януари 11, 2019 1:26 pm  Отговор

  Хаха, за турнир им тр и четвърти. Може да се включи и онзи Изу Угоно 🙂 Ще бъде нещо, като операция риумф.. накрая ще остане само един..

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *