Промоутъра на Джошуа към Фюри и Уайлдър: В крайна сметка ние диктуваме правилата
Промоутърът Бари Хърн от „Matchroom Sport“ намира за нелепо мнението, че Антъни Джошуа повече не е кралят на тежка категория.

Преди няколко дни в „Стейпълс център“ в Лос Анджелис, САЩ световният шампион на WBC Дионтей Уайлдър и линейния шампион Тайсън Фюри постигнаха протоворечиво равенство.Джошуа, който е представляван от промоутърската компания на Хърн, ще защитава титлите си на WBA (супер), WBO, IBF и IBO на 13 април на „Уембли“ в Лондон, Англия.

Хърн изясни, че неговата компания няма да подкрепи „глупави сделки“, за да се бие Джошуа с Уайлдър или Фюри – и те няма да позволят на боксовата публика да ги принуди да го направят.

“ Първи избор за съперник на „ЕйДжей“ е Уайлдър, защото той иска да стане безспорен световен шампион, а за това са му необходими всички колани. Той с удоволствие би се срещнал с Фюри, но в момена той е по-заинтересовани от Уайлдър. Ние разглеждаме трима-четирима възможни опоненти. Рано или късно феновете ще получат онова, което искат, но няма да се съгласим с глупави условия, това е сигурно, „ каза Хърн в Talk Sport.

“ Има върху какво да се поразсъждава. В крайна сметка основното нещо в този бизнес са парите. Не може да се каже, че битката с Фюри е невъзможна, но той и Уайлдър не успяха да напълнят „Стейпълс Център“ и показаха относително ниски продажби на платени събития (PPV). Ако те проведат реванш, тогава, разбира се, интересът към битката ще бъде по- голям както и техните перспективите да се срещнат с „ЕйДжей“.

Битката с Антъни Джошуа за тях е най- сладкото нещо, което биха искали да получат. Затова те нека спрат да мърморят. Ние ще се радваме да се срещнем и с двамата – това би било чудесно за феновете. „ЕйДжей“ иска да се бие с най-добрите, но не и при глупави условия. В крайна сметка „ЕйДжей“ е най-добрият боксьор в тежка категория и от комерсиална гледна е много по-ценен от другите. „

“ В крайна сметка ние диктуваме правилата, защото имаме Джошуа. Съжалявам, ако ходите на работа и не сте доволни от заплатата си. В такъв случай трябва да смените работата си и да потърсите по-добри условия. Предвид мащаба на „Matchroom Boxing“ и позицията, която Антъни Джошуа заема, няма да правим глупави сделки. Няма да слушаме онези, които ни казват какво да правим. Ние не сме задължени да правим нищо. Има само две неща, които трябва да направя – това е да се събуждам сутрин и да си лягам вечер. „

https://photo.boxingscene.com/uploads/wilder-fury-24.jpg
Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

1 Коментар

  1. ludmil декември 6, 2018 2:12 pm  Отговор

    Който както си го направи. Реално погледнато никой не може да накара даден щампион да се бие с друг шампион. Всичко е информация и дезинформация:))) и тълкуване на ситуацията. Бих дал един съвет на Уайлдър, тоест моя приятел нека да му го предаде, защото знам, че редовно си пишат във фейсбук:)) Нека да си сложи на оная работата битката с Джошуа и да се ходи да се бие с Чарлз Мартин, Бризийл, Мечето Бамзе и да изкарва по 20 млн. а да остави Джошуа да се бие за 20 млн. с Уайт, Чисора и Дейв Алън. Като Джошуа не иска, няма кой да го накара да се бие:) с него.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *