Промоутъра на Джошуа: Може ли да проведем още един двубой преди Уайлдър? Да

В събота Антъни Джошуа предизвика Дионтей Уайлдър и обеща да го нокаутира, след като добави още една световна титла в тежка категория към колекцията си с победата си по точки над Джоузеф Паркър в Кардиф, Уелс.

Промоутърът на Джошуа, Еди Хърн, е готов да сключи сделка за битка с Уайлдър през есента, но първо би искал да организира двубой на британеца през лятото в САЩ срещу топ претендент.

“ Може ли да проведем още една битка преди срещата с Уайлдър? Да, това е напълно възможно, “ каза Хърн пред Express Sport.

Най-добрият вариант за нас ще бъде двубой в САЩ, а след това ще се бием с Уайлдър. Джарел Милър, Брайън Дженингс – не знам, мисля, че някой от тях. Макар че WBA вероятно ще настоява да направим задължителна защита през лятото и тогава ще трябва да проведем битка с Александър Поветкин през октомври или ноември. Но все пак ще се опитаме да задържим тази битка, което ще ни доближи до бой с Уайлдър.

Но това, което трябва да вземем предвид, е, че нашето време за обединителен двубой с Уайлдър е ограничено и било хубаво да го проведем през 2018 г., защото след това различните организации ще ни наредят битки със задължителните претенденти. „

https://photo.boxingscene.com/uploads/joshua-wilder_4.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *