Промоутъра на Джошуа: Казват, че Антъни има слаба брадичка, но той стана след удар на Кличко

Еди Хърн, промоутър на световният шампион на WBA ( супер ), IBF и IBO в тежка категория Антъни Джошуа, заяви, че всички приказки за слабата брадичка на неговия боксьор са неоснователни.

Според Хърн, на Джошуа се е отдало нещо, което рядко някой e успяваl: да оцелее след удар с дясната ръка на Владимир Кличко. Така мениджъра коментира изказванията на бъдещия съперник на британеца – Джоузеф Паркър – за уязвимостта на неговия боксьор.

“ Той падна веднага след правия удар на Владимир Кличко, но Кличко с този удар може да извади от строя почти всеки боксьор в тежка категория, „ каза Хърн пред Newshub. – Но Антъни стана, дойде на себе си и се върна в битката. Когато паднете, краката ви треперят, главата ви е празна, дали ще се изправите и ще се върнете в битката? Знаем, че Антъни ще направи това, което демонстрира в битката с Кличко. Но Джоузеф Паркър ще го направи ли? Мисля, че той е истински войн и много горд човек, но никога не сме го виждали в такива ситуации. Боксът понякога е много жесток и когато бъдете ударен в брадичката от голям човек, който удря като чук, как ще се справите? Мисля, че на Паркър ще му се наложи да изтърпи ужасни минути в битката с Антъни. „

Срещата между Антъни Джошуа и шампиона на WBO Джоузеф Паркър ще се проведе на 31 март на “ Принсипалити стейдиъм “ в Кардиф, Уелс.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(133)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *