Промоутъра на Джошуа: Ако Антъни оваканти титлата на IBF, за нея ще се бият Кубрат Пулев и Карлос Такам

IBF застави световния си шампион в тежка категория Антъни Джошуа ( 19 – 0, 19 К0 ) да направи задължителна защита срещу Кубрат Пулев ( 25 – 1, 13 КО ). Но от своя страна британеца трябва да проведе реванш с Владимир Кличко ( 64 – 5, 53 КО ), ако украинската легенда пожелае да направи това, възползвайки се от клауза в договора за първия двубой. Еди Хърн, промоутър на младия британец, заяви, че той е в постоянен контакт с колегата си промоутъра на Пулев, Кале Зауерланд и смята, че патовата ситуация ще бъде разрешена.

“ Вероятно ще пожелаем [ за задължителната защита ] да бъда направено изключение, заради битката с Кличко “ , каза Хърн. “ След това всичко ще зависи от IBF дали ще разреши това.

Едно от важните неща е, че Зауърланд може да възрази срещу това – но ако Джошуа оваканти титлата, тогава Пулев ще трябва да се бие с Карлос Такам за вакантния колан. Зуерланд няма да се противопостави. Аз поддържам връзка с Кале Зауерланд през цялото време, така че съм убеден, че ще се разберем. Предполагаме, че Кличко ще иска реванш и това е, което очаквам да се случи. Вярвам, че ще го направи. „

====================================================================================

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
7 коментара

 1. Митко май 15, 2017 9:15 pm  Отговор

  Той е ясно, че Кале няма да се противопостави. Толкова пара от един мач едва ли някога би могъл да спечели…. Тия двамата ако зависи от тях ще се уговорят за мач след реванша със Клинча ако щангиста победи, но от моя гледна точка искам от IBF да резнат и да се бият за вакантната титла, иначе шанса за победа на Пулев е много много нищожен, даже и никакъв.

 2. Иво май 15, 2017 9:31 pm  Отговор

  Ако Пулев е шампион на ИБФ мисля че ще вземат повече 🙂 но тия мамули добре работят с Хърн техни боксьори се бият на гали на Еди така че ще клекнат

 3. N май 15, 2017 10:25 pm  Отговор

  Хайде бейби, шансът да имаме световен шампион в тежка категория е в момента най-голям отвсякога.Докато планетата Земя съществува може да не бъдем по-близко. Ако се реши Джошуа-Пулев всичко приключва!

 4. Митко май 15, 2017 10:38 pm  Отговор

  Някъде май бях чел, че ИБФ титлата нямало да бъде заложена във мача със Клинча и ако е така и да падне и да бие пак ще се бие със Пулев, ама колко е вярно не знам. Все пак по добре Джошуа за съперник отколкото Клинча. Клинча колкото и да се плюе, че бил стар и не знам си какво той си е във форма. Много трудно Кличко допуска чисти удари във брадичката… Съперника му трябва де някой като Фюри дълъг и със голям разтег да го нахендри.

  • N май 15, 2017 10:48 pm  Отговор

   Прав си за Клинча с тея дълги щипки, не могат да му докопат брадичката, но има и друго нещо трябва и ум в тая игра не само да размяташ яростно комбинации (Джошуа) . Имаше един талант от ЮАР,лека му пръст, всеки негов удар нацелваше докато Клинча целуваше пода няколко пъти..

 5. Митко май 15, 2017 11:05 pm  Отговор

  Клинча със годините си е изградил такъв стил на боксиране, че трудно може да се достигне брадичката му. Преди години е имал съвсем различен стил на боксиране и за това и по ниски боксьори са го просвали на земята… Аз не съм виждал някакви поражения върху лицето му, освен във мача със Фюри и Джошуа които са по 2 метра и са сравнително бързи (да не ги сравни някой със Вах). Джошуа и Кличко са почти еднакви като габарити, но опита си каза думата. Ако не беше тоя изненадващ ъперкът Кличко можеше да победи по точки във най лошия случай.

 6. Ангел май 15, 2017 11:47 pm  Отговор

  Добре де, то е ясно че тия капути Зауерланд няма да възразят, незнайно защо – за мен е много по добре да направят техния боксьор шампион и после кеф ти доброволни защити, кеф ти унификации. С парите няма как да са назад, но щом те така са решили… обаче има и друго – Зауерланд ще си траят, но лагера на Карлос Такам нямат ли думата? Те ще са пряко ощетени ако IBF не отнеме титлата. А и се подмазаха на федерацията – Такам спечели Интерконтиненталната им титла преди няколко месеца в Китай.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *