Промоутъра на Головкин: Ако Канело бъде наказан, ще се нуждаем от добър съперник за 5 май
Когато Атлетическата Комисия на щата Невада ( NSAC ) временно отстрани Канело Алварес заради две положителни допинг – проби за кленбутерол по-рано този месец, реванша на мексиканския звезда с Генадий Головин на 5 май беше изправен пред провал.

Вчера, изпълнителният директор на NSAC Боб Бенет повдигна официално обвинение на Алварес, и анулирането на битката стана все по- неизбежно.Според правилата на “ NSAC “ Алварес е изправен пред едногодишно наказание, което може да бъде намалено до шест месеца, ако мексиканецът активно помага при разследването.

“ След приключването на разследването си реших да подам официална жалба срещу г-н Алварес и да се проведе дисциплинарно изслушване по този случай на редовно заседание на комисията на 18 април, „ каза Бенет. “ Ето защо анулирах изслушването, което беше насрочено за петък, 30 март. „

От своя страна Генадий Головкин даде да се разбере, че ще бие на 5 май, независимо дали негов съперник ще бъде Алварес или не.

Неговият промоутър Том Лафльор не е разкри имената на другите евентуални противници – но през последните няколко дни имаше няколко боксьори, които призоваха да заемата мястото на Канело.

“ Не казах на никого, че имаме определен списък със съперници, защото не искахме да застрашаваме реванша със Саул Алварес. Канело остава наш приоритет, но ако по някаква причина той получи неблагоприятно решение и не може да се бие, трябва да бъдем сигурни, че имаме добър противник, защото Генадий даде да се разбере, че възнамерява да се бие на 5 май, независимо от ситуацията с Алварес, „ каза Том Лафльор.

https://photo.boxingscene.com/uploads/canelo-golovkin%20(3)_2.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *