Промоутъра на Антъни Джошуа: Ние сме в последния етап от преговорите с Владимир Кличко

Бившият вукратният световен шампион в тежка категория Владимир Кличко ( 64 – 4, 53 КО ) е близо до подписване на договор за двубой с непобеждавания британец Антъни Джошуа ( 17 – 0, 17 КО ), притежаващ шампионски пояс на IBF. Завръщането на легендарния украинец е насрочено за април 2017. Това заяви промоутъра на 27 годишния британец, Еди Хърн.

“ На нас ни предстои двубой с Ерик Молина на 10 декември, но ние сме в последния етап от преговорите и уточняваме датата и мястото на битката. Ние ще проведем мача през април. Това ще бъде голяма сблъсък. „ , – каза Хърн.

Хърн не изключва възможността срещата да се проведе в Уелс на стадиона “ Милениум „. Той е оборудван с подвижен покрив, който ще осигури защита от неблагоприятни климатични условия. По-рано беше съобщено, че двубоя може да се проведе на стадион „Уембли“ в Лондон.

Припомняме, че в допълнение към титла на IBF на линия за срещата Кличко – Джошуа ще бъде и супертитлата на Световната Боксова Асоциация ( WBA ), както и вакантната титла във версия IBO.

joshua

====================================================================

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, и подкрепете съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
1 Коментар

  1. Васил ноември 23, 2016 11:44 pm  Отговор

    Wlad shte bie

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.