Президентът на WBC: Головкин доминира в двубоя с Канело, би се в “ мексикански стил „

Миналата събота, световния шампион на WBA ( супер ), WBC, IBF и IBO в средна категория Генадий Головкин (37-0-1, 33 КО), който направи с Канело Алварес (49-1-2, 34 КО) спорно равенство, най-накрая е признат за най-добрият боксьор в дивизията и за един от най-добрите в света. Това становище беше изразено от за президента на Световния Боксов Съвет Маурисио Сюлейман.

“ На “ T- Mobile Arena “ се надяваха, че Алварес ще върне златните времена, когато се биеха мексикански войни като Салвадор Санчес, Хулио Сезар Чавес младши, Ерик Моралес, Марко Антонио Барера, Хуан Мануел Маркес, и ще спечели битката на живота си точно в Деня на Независимостта на Мексико. Това обаче не се случи – каза Сюлейман.

Според президента на WBC, Головкин се е бил в “ мексикански стил “ непрекъснато вървящ напред “ , “ той доминира на ринга “ и се опита да предизвика бой, “ който в крайна сметка се случи в последните три рунда.“

“ Алварес реши да бъде агресивен в 10-ия рунд, струва ми се, че тогава вече беше твърде късно,“ – каза той.

“ Отказвам да дискутирам резултата в тази битка. Това не е мястото с такъв великолепен двубой. Съвсем заслужено Генадий Головкин беше коронасан и все още е шампион „- каза Сюлейман.

“ ГГГ счита Мексико за втория дом: Чавес е негов герой, Ейбъл е негов треньор, след всяка битка пътува до Мексико Сити, за да посети училища и детски болници. Предпочитаното му място за почивка е Канкун, и той всеки ден яде мексиканска храна. „

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(109)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *