Президентът на Golden Boy: Головкин разполага със срок до утре, за да приеме 57,5/42,5
Президентът на Golden Boy Promotions Ерик Гомес, който представлява интересите на мексиканската суперзвезда Саул „Канело“ Алварес, загуби търпението си и не желае да губи повече време за да преговоря за реванш със световния шампион на IBO, WBA и WBC в средна категория Генадий Головкин.

В първата битка наградния фонд беше разпределен в съотношение 70/30 в полза на Алварес. Очакваше се, че за втората битка, планирана за 5 май, Головкин ще получи малко повече – 35% от наградния фонд, но след провала на битката по- вина на Алварес, екипът на Головкин поиска равно разделение на хонорарите. По време на текущите преговори Golden Boy се съгласиха да увеличат дела на Головкин до 40%, но неговият екип настоява най-малко за 45%.Гомез заяви пред ESPN, че Головкин разполага със срок до сряда 12 часа тихоокеанско време (22 часа българско време ), за да приеме разпределение на наградния фонд в съотношение 57,5/42,5 – или Golden Boy ще финализира сделка с Даниъл Джейкъбс за двубой на 15 септември в „T-Mobile Arena“ в Лас Вегас.

“ Това е окончателното ни предложение, “ – каза Гомес. “ Преминахме през всичко. Край на игрите. Той има време до обяд за да приеме или да се откаже. Ако се откаже – желаем му успех. “

https://photo.boxingscene.com/uploads/golovkin-canelo-final%20(2).jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров2 коментара

  1. Ангел юни 13, 2018 2:38 am  Отговор

    Джейкъбс ще приложи същата тактика на кантара, както с Головкин, а после на другия ден ще измете ринга с Рижко!! Но той не е толкова глупав – никога не би играл с него. Поне не и ако иска да спечели…

    • ludmil юни 13, 2018 8:36 pm  Отговор

      И съм на същото мнение, просто от лагера на Канело вдигат пушек. Иначе смятам, че Джейкъбс притежава достатъчно мощ, за да нокаутира Канело.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *