Президента на WBC: Ще бъде срамно, ако Уайлдър и Джошуа не се срещнат през следващата година

Президентът на Световният Боксов Съвет Маурисио Сюлейман призова екипите на Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър да оставят настрана всички различия и да се споразумеят за обединителен двубой, който очакват боксовите фенове от цял ​​свят.

Според Сюлейман преговорите за финансовия условия, мястото и други неща зависят единствено от екипите, така че винаги има шанс на бързо договаряне.

“ Ако те не се бият през следващата година, ще бъде жалко. И който и да стане причина за провала, трябва да се срамува, защото бокса има нужда от обединителен мачове. WBC от своя страна, прави всичко необходимо и отвори пътя за обединение на титлите, “ каза Сюлейман.

Екипите на Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър проведоха предварителни разговори, но засега е известно, че тази битка няма да се случи в близко бъдеще.

В момента на промоутъра на британския боксьор Еди Хърн се опитва да сключи сделка за битка срещу световния шампион на WBO Джоузеф Паркър, обаче, двете страни все още не могат да постигнат споразумение по финансовите условия.

https://i1.wp.com/fightnews.info/img/pages/31476_resize(602-602-4).jpg?w=598&ssl=1

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(62)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *