Президента на WBC: Нямаме нищо против реванш между Уайлдър и Ортиз
Луис Ортиз се върна на победния път вчера и незабавно предизвика стария си съперник Дионтей Уайлдър,

„Кинг Конг“ нокаутира Разван Кожану във втория рунд, за да остави загубата си с технически нокаут в десетия рунд от Уайлдър зад гърба си.Президентът на Световния Боксов Съвет ( WBC ) Маурисио Сюлайман заяви, че неговата организация не би имала нищо против провеждането на реванш между Уайлдър и Ортиз преди шампиона да направи задължителна защита срещу Доминик Бризийл.

Ортиз създаде сериозни проблеми на Уайлдър във вълнуващия двубой и Сюлаймен смята, че втора битка зависи от боксьорите, но WBC няма да им попречи да я проведат.

“ Задължителната защита на титлата на Дионтей Уайлдър срещу Доминик Бризийл трябва да се проведе до края на годината, затова реванш с Луис Ортиз ще бъде одобрен от Световния Боксов Съвет, „ каза Сюлейман.

http://1284474717.rsc.cdn77.org/images/PICS/FIGHTS/2018/wilder-ortiz-diller.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

1 Коментар

  1. Ангел юли 31, 2018 5:27 pm  Отговор

    Що за глупост сте цитирали??? Това наистина ли е казано от Сюлейман? Ако задължителната защита трябва да се проведе до края на годината, Уайлдър няма как да направи и двете битки. При положение, че има на разположение 5 месеца… това няма как да се случи в съвременния бокс, а и все пак противниците не са хванати от пътя.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *