Представител на T-Mobile Arena: В следващите няколко седмици ще бъде взето решение относно реванша между Антъни Джошуа и Владимир Кличко

Представител на T-Mobile Arena в Лас Вегас, коментира в интервю за Скай Спортс евентуалния реванш между Владимир Кличко (64-5, 53 нокаута) и световният шампион на IBF, IBO и WBA в тежка категория Антъни Джошуа (19-0, 19 КО). Преговорите между страните продължават, и решението трябва да бъде обявено през следващите седмици. Ако екипите на Кличко и Джошуа повторно се договорят, битката почти със сигурност ще се проведе в Лас Вегас.

“ Ние сме номер едно, столицата на световния бокс. Ние приемаме най- големите битки в света на спорта, както и най-големите развлекателни събития. Както знаете на 26 август на нашата сцена ще се проведе срещата между Флойд Мейуедър-младши и Конър Макгрегър, а на 16 септември ще се бият Саул Алварес и Генадий Головкин. Битката между Антъни Джошуа и Владимир Кличко се вписва перфектно в този изключителен боксов календар.


На такива събития атмосферата е невероятна. Всеки от 20-те хиляди зрители се чувства много близо до епицентъра на събитията. За такова събитие, с участието на двама чуждестранни боксьори от тежка категория, това ще бъде много впечатляващо. Предполагам, че търсенето на билети ще бъде много високо. Освен това, ще бъде хладно по това време на годината.

Не мога да кажа колко близо сме до споразумение, но преговорите вървят и аз се надявам, че ние ще имаме една чудесна възможност да приемем този двубой. Сега сме на ранен етап от преговорите, но се надяваме, че в следващите няколко седмици, ще се вземе решение. „

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(42)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *