Поли Малянаджи обясни защо Конър Макгрегър е прекалено повърхностен човек, който злоупотребява с помощта на хората
Бившият световен шампион в две теглови категории Поли Малянаджи, който се оттегли в началото на годината, беше поканен в тренировъчния лагер на звездата UFC Конър Макгрегър, за да му помага в качеството си на спаринг – партньор в неговата подготовка за двубоя срещу Флойд Мейуедър младши.

Поли Малянаджи и Конър Макгрегър проведоха две спаринг – сесии преди американския боксьор да напусне лагера на шампиона на UFC в лека категория след скандал. Причината за който станаха няколко снимки публикувани от екипа на Макгрегър, които създадоха впечатлението, че Малянаджи е брутално набит и дори свален в нокдаун. Което Малянаджи категорично отрича.В последното си интервю Малянаджи обясни, че е бил шокиран от начина, по който Макгрегър се е отнасял с другите си спаринг – партньори. Той каза, че богатият боец е похарчил много малко пари, за да осигури необходимия комфорт на спаринг – партньорите си.

“ Моите проблеми не бяха само със спарингите. Проблемът ми беше начинът, по който Макгрегър се отнасяше с хората. Начина, по който се отнасяше с другите спаринг – партньори, „ каза Малянаджи в предаването Sports Xtra на Фокс 5.

“ Той гледа откъм евтината страна на нещата. Когато ви предстои двубой за стотици милиони долари, тогава може да похарчите малко повече пари за тренировъчния лагер, особено по отношение на спаринг партньорите си и условията за живот и защо не. Не пожелах нищо, никакво специално отношение. Исках да бъда като останилите спаринг партньори. На добра воля исках да отида там и да остана с другите момчета. Не съм преговарял за пари. Приех първата ми предложена сума – която така и не ми платиха.

Никога не съм се опитвал да ги затруднявам, но предполагах, че условията на живот ще бъдат нормални. Но те наистина не бяха. Всичко беше погледнато откъм евтината страна на нещата, както казах. Нека да го кажа по- следния начин, никога не съм бил част от двубой за 100 милиона долара, но съм бил част от многобройни битки, в които са били заложени няколко милиона долара. Така че, след като сте били част от битки с 7 – 8 или 9 цифрени суми в такъв случай – разбирате как трябва да се организира един тренировъчен лагер и как да го бюджетирате правилно, без да сте прекалено евтини, но и без да прекалявате. Има хора, които трябва да го направят и има екип, който трябва да се погрижи за това.

И никога не съм виждал толкова повърхностен човек в живота ми, във всичките ми тренировъчни лагери. Бях потресен от отношението на този човек към всички. Но той трябваше да е сигурен, че си е наел Ламборджини във Вегас, което ви кара да се запитате какво се случва? Не уважаваш ли никой друг? Искам да кажа, че тези хора ти помагат. Нима не са като теб? Не разбирам какво е това. „

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров2 коментара

  1. Иво август 8, 2017 12:32 pm  Отговор

    Поли сигурно не знае че в мма ги хранят с трохи 🙂

  2. ivan август 8, 2017 1:36 pm  Отговор

    Чакам с нетърпение балонът на Ирландският селянин да се пръсне! Аз ме е че заслужава не Флойд а някой като Головкин примерно за да не си помисли повече за бокс! Дано Мейуедър е добра форма и го направи поне смешен!

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *