Поли Малянаджи: Конър Макгрегър се превърна в най-голямото посмешище в бойните спортове
Според бившият световен шампион по бокс Поли Малянаджи ирландската суперзвезда Конър Макгрегър не желае да уредят своите противоречия на ринга.

Конфликтът им започна миналата година, когато преди срещата с Флойд Майуедър младши, от лагера на Макгрегър публикуваха снимки и видео в интернет, в които той поваля Малянаджи в нокдаун.Поли Малянаджи не спря да повтаря, че това не отговаря на истината.

“ Конър не иска да се бие с мен. Ако искаше да го направи, той най-напред щеше да покаже истинското видео с нашия спаринг. Защо променяте ъгъла на заснамане в последната секунда? Невъзможно е да разберате дали съм се подхлъзнал, спънал или нещо друго. Той е посредствен нещастник, на който се връзват само глупаците. Той се продава много умело, така че хората сглупиха и му повярваха.

Той продължава да настоява, че всичко това е вярно, но всъщност той и екипът му нямат доказателства. Те популяризират тази история, но всъщност те нямат какво да покажат като доказателство.

Не бях във форма и се съгласих да участвам в спаринга 24 часа преди неговото начало. В същото време прекарах 12 рунда с него. Бих казал, че се получи добър спаринг, това беше добра тренировка за мен. Как би могъл да остави някой току-що станал от дивана и извън форма да проведе 12 рунда с него, когато му остават три месеца до битката с Флойд Мейуедър.

Нима мислите, че той не разбира какво бих направил с него, ако проведем истинска битка? Хайде де, това са празни приказки. Единственото нещо, което той е постигнал през последните две – три години от кариерата си, е да се превърна в най- голямото посмешище в бойните спортове. „

https://photo.boxingscene.com/uploads/mcgregor-malignaggi_2.png

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *