Поли Малянаджи: Головкин спечели първата битка, Канело има какво да доказва в реванша
Бившият световен шампион в две теглови категории Поли Малянаджи смята, че Генадий Головйин е спечелил убедително първата среща с Канело Алварес, която се проведе на 16 септември миналата година. Реванша между тези боксьори ще се проведе на 5 май и Малянаджи смята, че Канело трябва да доказва много в тази битка.

“ Според мен, Головкин спечели първата битка и го направи много убедително. Въпреки че не отричам факта, че това беше добра битка, която предизвика много шум и мнения. Изхождайки от това, провеждането на реванш е логично, „ каза Малянаджи. “ Головкин сега е на възраст, когато на всеки шест месеца става малко по- възрастен, а Канело е на възраст, когато на всеки 6 месеца може да стане малко по- добър. Да видим, ще бъде интересно.И двамата показаха, че представляват опасност един за друг. В същото време Головкин беше по-последователен в действията си и затова трябва да бъде фаворит в реваша. Ако Канело успее уверено да победи, той ще трябва да получи дължимото. Мисля, че той сега има какво да доказва, защото Головкин спечели първата битка, но тя му беше отнета. В реванша всичко е възможно, и двамата са нокаутьори и са висококачествени боксьори, “ каза още Малянаджи.

Първият двубой между Генади Головкин и Канело Алварес се проведе на 16 септември на T-Mobile Arena в Лас Вегас и завърши с равенство.

http://photo.boxingscene.com/uploads/canelo-golovkin-fight%20(18)_1.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *