Питър Фюри: Хюи е готов за всичко, което Кубрат Пулев ще направи
Питър Фюри, баща и треньор на британския претендент в тежка категория Хюи Фюри, заяви, че синът му е напълно готов за предстоящия си двубой срещу Кубрат Пулев.

Фюри и Пулев ще се срещнат в елиминаторен двубой на IBF на 27 октомври в София, като победителят ще се превърне в задължителен претендент на световния шампион Антъни Джошуа, който също така притежава титлите на WBA ( супер ), WBO и IBO.“ Пулев е много силен и техничен боксьор и може би ще кажете, че той ще е най-трудният противник в кариерата на Хюи, но уверявам ви, че синът ми ще бъде в най-добрата физическа форма за тази битка. Хюи изкара 13-седмичен лагер, в който той напълно се вложи и е готов за всичко, което Пулев ще направи.

Преди около четири седмици Хюи получи лека аркада на окото, но сега всичко е наред. Днес той имаше спаринг, което вероятно ще е последния в подготовката му. Сега е време да се отпусне. Той разполага с десет дни, за да възстанови силите и енергията си, които изразходва по време на тренировките, „ каза Фюри старши.

https://1284474717.rsc.cdn77.org/wp-content/uploads/2018/10/pulev-fury.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *