Питър Фюри: Ние преговаряме за мач с Дионтей Уайлдър през март

Шитър Фюри, баща и треньор на британския претендент Хюи Фюри (20-0, 10 КО), заяви, че неговия син може да стане следващия съперник на световния шампион на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдера (37-0, 36 КО).

“ Те се свързаха с нас, така че ние ще обсъдим нещата и ще направим всичко възможно, за да осъществим тази среща. Те искат да се бият с Хюи през март. Ние тъкмо започнахме преговори, преговаряме само от няколко дни, така че нека да изчакаме, да видим дали ще можем да организираме мача. И двете страни искат това, затова нека да изчакаме. Ако по време на разговорите се отнесат с уважение към нас, Хюи ще бъде готов да се бие. Той най- вероятно няма да се бие до март, ако ние се договорим за двубой. Ние ще се срещнем с нашия екип тази седмица, за да обсъдим нещата. Хюи е само 22 години, така че неговото време настъпи, „ каза Питър Фюри за Boxingnewsonline.net.

През юли Уайлдър за 4-ти път защити титлата си, като спря Крис Ареола, но по време на срещата той нарани тежко дясната ръка, заради което е аут до края на годината.

hughie

======================================================================

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, и подкрепете съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
3 Коментара

  1. Иво ноември 9, 2016 7:22 pm  Отговор

    Ей тоя бабойн колко доброволни защити ще прави ? Оля се вече

  2. Найденов ноември 9, 2016 7:45 pm  Отговор

    Няма да го пуснат на Уайдър. Поредната партенка на чичо Фюри.

  3. Васил ноември 9, 2016 9:27 pm  Отговор

    Те ако си мислят че Уайлдър след счупването на ръката ще е по малко опасен мн.се лъжат,а и това с многото доброволни защити вече е смешно,две години няма задължителна защита Алабамското барбекю

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.