Питър Фюри: Мачът с Кубат Пулев е достоен за световна титла
Питър Фюри, който е треньор и баща на Хюи Фюри не вижда слабости в играта на Кубрат Пулев. Той счита, че мачът е достоен за световна титла. Ето какво сподели опитния специалист:

“ Не виждам много слаби страни в играта на Пулев. За мен той е завършен боксьор. Предпазлив е, има отлична защита, има един от най-добрите прави удари в този бизнес и е търпелив. Той е като лисица на ринга, знае си работата. Не поема излишни рискове, изгражда постепенно атаките си, боксьор от световна класа.За мен това е мач, достоен за световна титла. Това не е някаква шега, по-сериозен мач е, отколкото би бил такъв на Хюи с Антъни Джошуа. Това е мачът за световната титла на Хюи. Това е двубоят и за двамата, в който те ще спечелят световната си титла, без реално да има пояс. Имам огромен респект към българите. Това че Пулев е противник сега, не означава, че имам лоши чувства към него. Истинските бойци не таят лоши чувства към другите. Знаем какво трябва да направим, задачата е много тежка, но Хюи ще вложи цялото си сърце и душа, за да спечели. Ще дадем на българската публика истински сблъсък.

Срещата между Кубрат Пулев и Хюи Фюри ще се проведе на 27 октомври в „Арена Армеец“ в София, България и ще бъде елиминаторен за титлата на IBF, която е притежание на Антъни Джошуа.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров2 коментара

  1. Бандит октомври 23, 2018 8:15 pm  Отговор

    Добри думи за противника браво

  2. Гошо октомври 23, 2018 10:56 pm  Отговор

    Остава и публиката да покаже уважение.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *