“ Питбул “ Фрейре: Не изпитвам нищо лично спрямо Бенсън Хендерсън
Патрик Фрейре (17-8 ММА) след няколко часа ще проведе една от най- важните битки в кариерата си срещу Бен Хендерсън (24-7 ММА), който миналото лято победи по-малкият брат на бразилеца Патрисио Фрейре (26-4 ММА).Въпреки факта, че Бен веднъж разстрои фамилия “ Питбул“, Патрик не изпитва нищо лично спрямо него.

“ Неговата победа над брат ми е много съмнителна, вие сами знаете това. Бен не показа нищо в тази битка и приличаше на жертва. Той просто извади късмет, че Патрисио контузи крака си и не можеше да продължи битката.

Ако Бен смята, че в срещата с мен, ще има предимството, тогава силно греши. Имам тежък удар, и аз съм много едър тип. Аз съм голям Питбул.

Хендерсън определено е топ боец ​​в нашия спорт, и аз няма в никакъв случай да го подценявам. Всички ние имаме черни и бели петна в кариерите си, а сега, мисля, че Бен не преживява най-добрите времена. Той е в режим на рестартиране, може би се опитва да се намери отново. Това е абсолютно нормално, тъй като аз преди това минах през такъв период.

Искам да спечеля бързо и по много убедителен начин, а след това да оспоря титлата на шампиона Брент Примус, който на два пъти избягва битка с мен. След всичко това, в плановете ми да си отмъстя на Майкъл Чандлър, “ – каза бразилеца.

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *