Пейдж Ванзант разкри, че е била изнасилена като ученичка
Пейдж Ванзант е обичана от почти всеки, който се интересува от UFC: тя е красива, смела и искрена. Всички наскоро й се възхищаваха заради нейните постове. Но никой дори не познава ужаса, който Пейдж е изпитала в младостта си. На 10 април тя публикува автобиографичната си книга Vanzant „Rise: Surviving the Fight of My Life“ – в една от главите Пейдж обяснява как по време на ученическите си години е бил жертва на сексуално насилие. Тя е била на 14 години, учила е в общо училище в Орегон. Няколко момчета са я напили на купон и са я изнасилили.“ Те ме обкръжиха, а после ми се нахвърлиха. Не можех да се съпротивлявам, краката и ръцете ми бяха сякаш са пълни с олово – в главата ми беше като в мъгла. Бях в съзнание, разбирах какво се случва, но сякаш не бях тям. Не можах да направя нищо. Нямах друг избор освен да се подчиня и да се моля, че всичко ще свърши по- бързо. „

Ванзант не е истинската фамилия на Пейдж. Тя я е променила поради проблемите еъзникнали след неприятният инцидент. След изнасилването в училището на Пейдж бързо са научили, че тя е имала сексуален контакт с няколко момчета. Съучениците й променили истинското й име от Sletten, наричайки я Пейдж Slutten (slut- уличница). Веднъж, като се връщала вкъщи, Пейдж видяла, че на близките дървета висят презервативи.

“ Написах тази книга, защото искам да обърна внимание на проблема със сексуалния тормоз. Изнасилването – това е най-лошото нещо в живота ми. Това просто ме унищожи. „

Пейдж иска да помогне на момичетата, които са били тормозени или изнасилени, тя е готова да им сподели как да започнат нормален живот и да преодолеят психологическата травма. Момичета, които са в подобна ситуация, вече напълниха със съобщения Ванзант в социалните мрежи.

“ Вярвам, че всичко, през което преминах, е трябвало да се случи. Ако книгата ми помогне на някого, тогава всичко, което преживях, не е било безсмислено.

Беше ми трудно да преживя всичко това, но от тогава изминаха 10 години. Сега съм уверена в себе си, аз имам успешна кариера и постигам поставените си цели. Глупаво е да гледам назад и да съжалявам за нещо. „

Сега Пейдж Вантзант е на 24. Нейният рекорд в смесените бойни изкуства е 7 победи и 4 загуби. През февруари тя се влюби в Стив Остин, също професионален боец. Тя го нарича мъжът на живота си и изглежда много щастлива.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров1 Коментар

  1. Гошо април 11, 2018 5:14 pm  Отговор

    Всички които се подиграват на такива хора им се пожелава да им се случи и на тях, но пък няма как да стане това, те не отказват на никой и се пускат за слава 🙂 .

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *