Паркър и неговия треньор се чудят защо Джошуа се изморява след като тренира усилено
Джоузеф Паркър е изгледал всички видеоклипове и е разгледал всички снимки с тренировките на Антъни Джошуа, но смята, че неговият тренировъчен режим е по-ефективен, тъй като му позволява без проблеми да измине цялата дистанция в битка, докато Джошуа се изморява в нейния край.

“ Тялото ми не е толкова мускулесто, но работи за мен. Знам, че мога да издържа от първия до дванадесетия рунд, това е всичко, което има значение. Когато погледнете тренировъчните сесии на Джошуа с всички тези нови методи на подготовка, това изглежда наистина тежко. Такава упорита работа трябва да гарантира добра издръжливост и не разбирам защо Джошуа се уморява, „ каза Паркър.Треньора на Паркър Кевин Бари споделя мнението на своя боксьор, и се чуди защо някой, който работи толкова тежко в залата, бързо се уморява по време на битка.

“ Навсякъде е пълно с клипове в които Джошуа тренира наистина изтощително по най- новите методи, но в последните няколко двубоя той е много уморен. Всеки път, когато той е въвлечен в по-късните рундове, на него му се налагаше да даде вдичко от себе си. Това е въпрос към неговия екип. Той не би искал да се измори срещу Джоузеф Паркър, защото аз ви обещавам, че Джоузеф ще завлече Джошуа в по-късните рундове, „ каза Бари.

Обединителеният двубой между Антъни Джошуа и Джоузеф Паркър ще се проведе на 31 март на “ Принсипалити стейдиъм “ в Кардиф, Уелс.

http://photo.boxingscene.com/uploads/anthony-joshua%20(6).jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *