Паркър: Ако имах възможността да се бия с Фюри, с удоволствие бих го направил
На 9 юни, бившият световен шампион в тежка категория Тайсън Фюри се завърна на ринга след повече от две години и половина отсъствие с победа над Сефер Сефери.

Фюри ще проведе следващата си битка на 18 август в картата на срещата между Карл Фрамптън и Люк Джаксън. Тази гала-вечер ще се проведе в Белфаст, Северна Ирландия съперникът на британеца все още не е известен.Бившият шампион на WBO в тежка категория Джоузеф Паркър, който на 28 юли ще се срещне с Дилиън Уайт, е много доволен от завръщането на „Царят на циганите“ в бокса.

“ Чувствам, че завръщането на Фюри ще окаже много добро влияние върху дивизията, защото той ще бъде в състояние да донесе емоции и интрига, той също така е доста атрактивен и знае как да привлече внимание. Това е добро качество за популяризиране на бокса. Радвам се, че той се върна, „ каза Паркър.

Фюри неотдавна заяви, че всички боксьори в тежка категория, включително Паркър, са слаби, и той няма да има никакви проблеми с тях.

“ Мисля, че той просто казва всичко, което му хрумне. Не мисля, че той наистина мисли така. Не може да го вините, той все още вярва, че е най-добрият, тъй като той беше този, който детронира Кличко от трона. Ако имах възможност да се бия с Фюри, с удоволствие бих го направил, „ – каза Паркър.

https://photo.boxingscene.com/uploads/fury-parker.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *