От BBBofC поискаха забрана Дилиън Уайт и Дерек Чисора да застават лице в лице до мача им

Промоутъра Еди Хърн е бил помолен от Британския Борд по Контрол на Бокса ( BBBofC ) да не среща повече помежду им шампиона на Великобритания в тежка категория Дилиън Уайт ( 19 – 1, 15 КО ) и местния му съперник Дерек Чисора ( 26 – 6, 18 КО ), преди техния двубой, който ще се проведе на 10 декември в картата на шампионския двубой за световната титла на IBF между Антъни Джошуа и Ерик Молина.

Враждата между Уайт и Чисора ескалира с пълна силна по- време на заснемането на телевизионното предаване “ Без ръкавици “ за Скай Спортс.

Хърн се надява, че ще бъде в състояние двамата да се изправят лице в лице по- време на предстоящия кантар, ако това не се случи на последната прескоференция преди голямата гала – вечер на Манчестър Arena.

“ От борда поискаха, ние да не изправяме повече Дилиан и Дерек лице в лице от съображения за сигурност, „ каза Хърн за Скай Спортс.

“ Аз разговарях с тях и мисля, че е важно да организираме нещо за феновете – с необходимите предпазни мерки за сигурност, ние се надяваме да задоволим изискванията на Борда. “

chisora

======================================================================

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, и подкрепете съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.