Ото Валин ще се бие с Юджийн Хил на 9 декември

Шведския талант Ото Валин (16-0, 11 KO) ще срещне най- сериозния съперник в своята кариера, когато на 9 декември се изправи срещу американеца Юджийн Хил (34-1, 22 KO) в десет рундов двубой в Rosvalla Arena в Нюкопинг.

“ Това определено ще бъде най- сериозния съперник в досегашната ми кариера, “ – каза Ото, който в последния си мача победи по- точки южноафриканеца Озбърн Машимана на 10 септември в Hovet в Стокхолм.

“ Юджийн Хил е боксьор, който е свикнал да побеждава. Той има само една загуба в кариерата си, но мога да кажа, че е непобеден, защото той вече отмъсти за поражението си. Това ще бъде голяма стъпка напред за мен в сравнение с предишните ми опоненти, но аз гледам напред към предизвикателството, и мисля, че ще дам най- доброто от себе си.

Вярвам, че съм готов да се бия за титла, затова искам да докажа това, когато победя Хил на 9 декември. Това ще бъде първият ми десет рундов двубой, и аз съм доволен от това. Аз винаги се намирам в страхотна форма и мисля, че ще ставам все по- силен с увеличаването на рундовете. „

oto
1 Коментар

  1. Иво ноември 7, 2016 4:39 pm  Отговор

    Хил има 35 срещи за 10 години и нито една срещу някой който съм чувал даже 🙂 за това се иска особен талант

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.