Ото Валин е готов да се бие с Адриан Гранат за вакантната титла на EU
Сънародниците Ото Валин (18-0, 12 KO) и Адриан Гранат (14-1, 13 KOs) могат да се срещнат за титлата на EU в тежка категория в началото на следващата година. 26-годишните шведи са поставени под номер едно и две в ранглистата на Европейския съюз и сега имат право да се бият за вакантната титла.

Валин вече прие предизвикателството и ако Гранат го направи, това ще доведе до голям сблъсък между местните врагове и шанс за феновете да видят кой е най- добрият боксьор в тежка категория в Швеция.“ Приемам позицията като претендент да се бия за титлата на EU. Сега е време Гранат да направи същото “ , каза Валин. “ Това би бил голям сблъсък за шведския бокс. Мисля, че го дължим на феновете, за да разберат кой е най- добрият боксьор в тежка категория в Швеция.

Това е среща, която искам от дълго време. Грант винаги е говорел лоши неща за мен и беше казал, че това ще бъде лесна битка за него. Сега, нека да видим дали той е мъжът, за какъвто се представя и дали може да подкрепи думите си. Готов съм да му помогна да разбере.

Готов ли е да приеме това предизвикателство или ще се изплаши? „ каза Валин.

Промоутъра на Валин Нисе Зауерланд е убеден, че това може да бъде един от най- големите двубой в историята на шведския бокс и се надява, че Гранат ще приеме предизвикателството.

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *