Оскар Де Ла Оя: Канело – Головкин е най- големият двубой в историята на средна категория




Двубоят между Канерло Алварес и Генадий Головкин безспорно е един от най- големите мачове дори сред някои от най-значимите битки в историята на средна категория.

Оскар Де Ла Оя, чиято компания представлява Алварес, дори стигна още по- далеч като нарече битката Алварес-Головкин най-голямата в историята на средна категория.



В съвременната история на бокса според Де Ла Оя, битката се нарежда пред такива легендарни срещи като Хаглър – Леонард, Хаглър – Хърнс, Хопкинс- Тринидад и собствената му среща срещу Бърнард Хопкинс.

“ Към днешна дата това вероятно е най-големият двубой в историята на средна категория, “
каза Де Ла Оя по време на конферентен разговор за популяризиране на битката. – Искам да кажа, че определено трябва да изчакаме самата битка, за да видим какво ще се случи на ринга. Но по отношение на мащаба, по отношение на пиара, по отношение на полученето внимание, по отношение на зрителите, които ще гледат, да, това трябва да е най-голямото събитие в историята на дивизията. И определено ще трябва да изчакаме до 16 септември, за да видим дали това ще бъде най-добрият двубой, но той има всички съставки да се превърне в една от най-добрите битки през последните 30 години. Така че, всичко подсказв, че това ще бъде голям блокбъстър. „

Срещата между Канело Алварес и Генадий Головкин ще се проведе на 16 септември в “ T- Mobile Arena “ в Лас Вегас, Невада.

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров







1 Коментар

  1. Иво август 11, 2017 11:16 am  Отговор

    Трудно ще се мери с най големите битки в тая категория

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *