Оскар Де Ла Оя: Казах на Канело да нокаутира Головкин

По- време на 30 минутния филм „Countdown to Canelo vs. GGG 2“ посветен на реванша между световния шампион на WBA ( супер ), WBC и IBO в средна категория Генади Головкин и Канело Алварес стана ясно, че двамата като по- млади са участвали в улични сбивания, които са формирали характерите им по- пътя им към професионалния бокс.

Канело и Головкин ще проведат реванш на 15 септември в „T-Mobile Arena“ в Лас Вегас.

“ Заради различния цвят на косата ми, се отличавах в училище. Бях готов да се сбия с всеки, който ми се подиграваше. Никога не съм прекланял глава пред никого, дори и да е по-едър, “ каза Канело Алварес.
 
“ От детството си той е принуден да показва характера си и именно заради характера си той постигна успех, „ каза Хосе „Чепо“ Рейносо, помощник-треньор на Канело Алварес.

“ Казах на Канело: ‘Този път не оставяй съдбата на битката в ръцете на съдиите. Излез и го нокаутирай.’ Вярвам, че той ще направи точно това, “
каза Оскар Де Ла Оя, промоутър на Канело.

“ Генади е израснал, може би на най- трудното място в Казахстан, в Караганда. Там живеят корави миньори и бандити. Той е израснал, биейки хората, защото някой винаги е искал да свали маратонките му, да му отнеме якето. Така че той е трябвало да се научи да се защитава, „
каза Санчес, треньор на Головкин.

https://i1.wp.com/photo.boxingscene.com/uploads/canelo-alvarez%20(12)_5.jpg?w=598&ssl=1
Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(146)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *