Оскар Де Ла Оя: Ако Пакиао се беше бил с Мейуедър в своя прайм, лесно щеше да го победи
Оскар Де Ла Оя смята, че резултатът от битката между Флойд Мейуедър младши и Мани Пакиао е вследствие на добре подбраният момент.

Де Ла Оя вярва, че резултатът от битката е щял да бъде много по- различен, ако Мейуедър и Пакиао се бяха боксирали в своя прайм, преди да се срещнат най-накрая през май 2015 г. Майуедър беше на 38-години, по- време на битката, а Пакиао на 36.Според Де Ла Оя, Мейуедър умишлено е забавил провеждането на битката, за да не бъде Пакиао в най- добрата си форма.

“ Мани вече не беше същия. Имаше причина, поради която Флойд изчака толкова дълго. Имаше причина, поради която Флойд изчака толкова дълго, за да се бие с мен. Ще ви кажа истината, тогава дадох предимство на Флойд, защото Мани вече беше участвал във войни. Мани се беше боксирал с по- добра опозиция в своя прайм. Той се беше изтощил като боксьор. Той имаше по-дълга, и по-добра кариера, отколкото Флойд, който се биеше веднъж годишно. Флойд се грижеше за себе си. Той не тренираше непрекъснато, така че Флойд беше по-свежият. Той не се биеше като Пакиао, който постоянно получава удари, но не спира да атакува. Това просто ви изтощава. Така че трябваше да дам предимство на Флойд, колкото и да харесвах Пакиао. Но ако двамата се бяха срещнали в своя прайм, Пакиао щеше да победи Флойд. Той щеше да го направи много лесно, „ каза Де Ла Оя.

https://photo.boxingscene.com/uploads/pacquiao-de-la-hoya_2.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров2 коментара

  1. Бандит юли 13, 2018 9:11 am  Отговор

    Дрън дрън глупости. Още 5 мача да изиграят резултата ще е същия . Видя се , че Флойд сякаш не усещаше ударите на Пакиао .

  2. ludmil юли 13, 2018 9:53 pm  Отговор

    Напълно съм съгласен с Оскар. В един от рундовете, краката на Флойд омекнаха след ударите на Пакиао.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *