Орландо Салидо е готов да се бие с Васил Ломаченко през декември
Мексиканеца Орландо Салидо няма нищо против да се бие със световния шампион на WBO в категория супер перо Васил Ломаченко през декември, това каза неговия мениджър Шон Гибънс.

Преди няколко седмици Гибънс разкри, че двете страни са били близо до постигането на споразумение за двубой на 5 август, но контузия в ръката на Салидо е провалила плановете.В крайна сметка Ломаченко се би с Мигел Мариага, когото победи с технически нокаут в седмия рунд.

Салидо е единственият боксьор победил украинската звезда като професионалист през 2014 г.

Гибънс вярва, че Ломаченко се нуждае от съперник като Салидо, за да привлече повече публика на арената и пред телевизионните екрани.

“ Знаем, че Ломаченко иска да проведе втори двубой със Салидо. Той постигна голям напредък, но знае, че Орландо е този, който може да му създаде доста неприятности, „ каза Гибънс пред ESPN Deportes.

“ Ние ще преговаряме, те знаят, че със Салидо могат да повишат телевизионните рейтинги и двубоят да се проведе на по- голяма арена, която да може да събере поне 10 хиляди зрители. „

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

0 коментара2 коментара

  1. Иво август 10, 2017 2:10 am  Отговор

    Е със сигурност ще минат 750 000 🙂 Боб Аръм само трябва да плати между 1-2 милиона което очевидно той не иска да направи

    • Иво август 10, 2017 2:12 am  Отговор

      750 000 зрителя гледаемост имам предвид

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *