Орландо Крус : Аз ще стана първият гей световен шампион

Късно снощи беше обявена новината, че световния шампион на WBO в лека категория ( до 61, 2 кг ) 27 годишния британец Тери Фланеган ( 31 – 0, 12 КО ) ще защитава титлата си срещу 35 годишния пуерториканец Орландо Крус ( 25 – 4 – 1, 13 КО ). Двубоят между двамата ще се проведе на 26 ноември на Motorpoint Arena в Кардиф, Уелс.

Не е тайна, че Круз влезе в историята като първия професионален боксьор, който публично признава, че е “ горд гей “ . Орландо твърди, че ще стане първият гей боксьор, който завюва шампионска титла.

“ За моите 35 години се чувствам страхотно. Знам, че опонентът ми ще дойде да се бие, но аз съм готов да победя и на път да стане първият гей-световен шампион в историята на бокса. Искам да се опитам да бъда най- добрият модел за подражание на децата, които си мислят за кариера в професионалния бокс. Винаги съм бил и винаги ще бъде горд гей от Пуерто Рико, „- каза Крус.

orlando
4 Коментара

 1. Иво октомври 28, 2016 4:17 pm  Отговор

  Ба…. Какъв модел за подражание на децата може да е тоя?

 2. ludmil октомври 28, 2016 4:33 pm  Отговор

  Като цяло той не е лош боксьор 🙂 А истината е, че има много хора, които не смеят да се открият какви са. Така че той наистина може да бъде пример за тези хора.

 3. Иво октомври 28, 2016 5:00 pm  Отговор

  На мен показността на гейовете ми идва в повече…

 4. 123 октомври 28, 2016 11:51 pm  Отговор

  Когато си се родил МЪЖ, трябва да си с мъжко поведение и мъж по характер. А вечер какво ще правиш в леглото си е лично твоя работа. Парадирането че си гнусен, долен педал е грозна работа. Всички педали да ЗАПОМНЯТ, че да лапаш пишки не е НОРМА, а извращение.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.