Организират среща между Кубрат Пулев и Хюи Фюри през октомври

Кубрат Пулев и Хюи Фюри ще се бият на 6 или 20 октомври в София. Двете дати в момента се разискват с представителите на британеца, който вече даде съгласие да участва в срещата. Най-вероятно мачът ще се състои в столичната зала „Арена Армеец“, но има вариант битката да бъде и на Острова.

23-годишният англичанин пропусна своя шанс да стане световен шампион. Той загуби по точки от Джоузеф Паркър през септември миналата година.

“ Двете страни в момента работят по договора. Надявам се, че срещата ще се осъществи, „ каза бащата и треньор на Хюи – Питър Фюри. „- Това ще бъде страхотен двубой, истинска битка. Пулев е много добър боксьор. Ще има сериозно предизвикателство. Очаквайте един от топмачовете в тежка категория за 2018-а. „

Питър Фюри добави, че неговият син се е развил доста от двубоя с Паркър.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(176)

Share

коментара
3 коментара

  1. Гошо юли 18, 2018 11:07 pm  Отговор

    Нашият увърташе с Милър, сега още повече се заби. Старият вече е измислил плана за мача, а на нашия кой ще му даде план? Малкия е по-труден противник от Милър, в последния си мач показа и подобрен удар.

  2. Митко юли 19, 2018 12:11 am  Отговор

    Крив и неудобен съперник е за Пулев. Ще бяга цял мач по въжетата и ще пуска някой маркиращ джеб. Това ще му е стратегията. Милър също не е удобен съперник и можеше да пречупи Пулев, докато цирея просто може да го надиграе/надхитри. Пулев няма да бъде наранен по никакъв начин. Трябва да е доста добре подготвен физически. Пъпчивия е млад и пъргав ако Пулев излезе пак разплут на 116 кила не виждам как ще се справи със бързината и пъргавината на пъпката. Все пак съдиите може да ударят рамо на Пулев щом ще е във България мача. Скучен мач ще е затова и провеждането му ще е във Арена Армеец а не на някой стадион.

  3. Ангел юли 19, 2018 12:23 am  Отговор

    Всъщност Пулев не е виновен че Милър отказа. И как няма да откаже, след като шансовете му бяха минимални, да не кажа, само със съдийска помощ. Фюри вероятно наистина ще излезе по „крив“, но няма какво да се направи. Освен да се готви добре, разбира се. Нещо което отдавна не е правил.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *