Олександър Усик и Мурат Гасиев ще се бият на 21 юли в Москва
Генералният секретар на руската боксова федерация Умар Кремльов съобщи на пресконференция, че дългоочакваната битка между руснака Мурат Гасиев и украинеца Олександр Усик ще се състои на 21 юли на Олимпийския стадион в Москва, Русия.

Двубоят между Усик и Гасиев ще бъде последният от турнира Световни Боксови Суперсерии (WBSS) и в него ще бъдат заложени световните титли на WBC, WBA, WBO и IBF в полутежка категория. Победителят ще се превърне в абсолютен шампион.

“ Финалът от Световните Супер Серии ще се проведе в Москва на 21 юли. Това ще бъде началото на Международен ден на бокса, „
написа Кремльов.Първоначално битката между двамата световни шампиони бе финализирана за 11 май в Саудитска Арабия, но по-късно бе отложена, когато украинският боксьор контузи ръката си време на тренировъчния лагер.

Наскоро се появиха слухове, че Усик няма да се бие с Гасиев в Русия. И дори, че Усик обмисля да се оттегли от турнира – освен ако битката не се проведе на друго място.

Обаче миналата седмица Олимпийския шампион заяви, че е готов да се бие с Гасиев навсякъде и няма намерение да се отказва от битката.

https://photo.boxingscene.com/uploads/usyk-gassiev_1.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров1 Коментар

  1. Ангел юни 18, 2018 3:52 pm  Отговор

    Какво ще рече това – на „Лужники“ или някъде другаде?

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *