Нурмагомедов към Фъргюсън: Върни се и си заслужи правото да се биеш за титлата

Шампионът на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов призова Тони Фъргюсън, който първоначално трябваше да се бие с него за златния колан на турнира UFC 223, първоначално да се върна в октагона, и да заслужи правото да се бие за титлата.

“ Честно казано, аз все още искам да проведа тази битка, но си спомнете ситуацията, след като отпаднах от турнира UFC 209. Ръководството на организацията ми каза: ‘ Искаш ли да се биеш за титлата? Бий се с най-трудният противник, ‘ и аз приех техните условия, а след това дойде контузията – вината е твоя. Аз имах много контузии от различен характер, но всеки път се връщах и дори не мислех да се отказвам. Сега Фъргюсън е контузен, но аз нямам вина за това, нито Дейна Уайт е виновен.

Тони, върни се и заслужи своя шанс да се биеш за титлата, това е всичко. Той е корав боец с десет поредни победи. Не искам да говоря лошо за него, въпреки че постоянно използва обиди. Дори и сега, Тони продължава да пише всякакви глупости в туитър. Хей, млъкни, ти се оттегли от битката. И Фъргюсън продължава да говори всякакви глупости, като луд. Причината е, че той е леко глуповат. Аз не разбирам този човек. Искаш ли да се биеш? Върни се и си заслужи това право, това е всичко, “ – каза Нурмагомедов.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *