Нисе Зауерланд: По- всичко изглежда, че Кубрат Пулев ще се бие с Хюи Фюри
Годината се оказа трудна за Кубрат Пулев. Той трябваше да проведе двубой с краля в тежка категория Антъни Джошуа през октомври в качеството си на задължителен претендент на IBF. Но контузия го извади от сблъсъка. И той трябва отново да проправи своя път към върха в ранглистата. Но това се оказа също доста разочароващо след като няколко битки с негово участие се провалиха.

Първоначално той трябваше да проведе елиминаторна битка на IBF срещу Дилиън Уайт. Но британецът, предпочете да се срещне с Джоузеф Паркър на 28 юли на 02 Арена в Лондон, Англия.След което мястото на Уайт трябваше да заеме американският претендент Джарел Милър, но Милър отказа да се бие с Пулев след като разбра, че за да направи това ще трябва да пътува до България.

И сега, е ред на Хюи Фюри да се бие с Пулев, но все още няма конкретна информация за тази битка, но този вариант беше потвърден от промоутъра на българина Нисе Зауерланд.


“ По всичко изглежда, че Пулев ще се срещне с Хюи Фюри. Той е следващият в списъка ни за задължителен претендентски двубой, “
сподели Нисе Зауерланд.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров1 Коментар

  1. Ангел юли 14, 2018 2:19 am  Отговор

    Тук ще има ли един месец мотаене в преговори или както предния път – веднага ще определят датата на търга?

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *