Ник Диаз продължава да счита, че е бил дрогиран преди двубоят си с Джордж Сейнт Пиер
https://fightnews.info/img/pages/38996_resize(602-602-4).jpg

Американският боец ​​Ник Диаз винаги е вярвал, че е бил дрогиран преди двубоя с Джордж Сейнт Пиер през 2013 г., поради което той е спал четиринадесет часа и е бил депресиран.Ник си спомни този инцидент, когато от TMZ му зададоха въпрос за евентуалната битка между брат му и легендарния канадски шампион.

“ Който се опита да организира тази битка, ще отнесе шамарите. Когато се бих със Сейнт Пиер, бях упоен с наркотично вещество. Имам зад гърба си 37 битки, бия се от 17 години и никога не съм спал повече от пет или шест часа. А сега аз спах четиринадесет часа без пробуждане, никога нищо такова не ми се е случвало.

Знам, че не бяхме наистина тествани, беше само имитация на анти-допингов контрол. Всичко, което се случи в тази битка, беше много, много странно. Аз уважавам Джордж Сейнт Пиер, не мисля, че той лично е бил замесен в това, просто други хора се опитаха да направят нещо, “ каза Ник.

Наскоро президентът на UFC Дейна Уайт изяви желание за провеждане на битка между ДЖорж Сейнт Пиер и Нейт Диаз на 4 август на турнира UFC 227 в Лос Анджелис.


Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *